INGYENES  kiszállítás 30.000 Ft feletti  vásárlás esetén!

Szállítási költségek:

 • 30.000 Ft feletti  vásárlás esetén a szállítás INGYENES
 • 30.000 Ft alatti vásárlás esetén  1.500 Ft

Szállítási módok:

Az OrsiPandiKincsek webáruházban több féle szállítási mód között választhatsz, melyet az MPL Futárszolgálat (a Magyar Posta Logisztikai Üzletágának futárszolgálata) biztosít.  Vedd át a küldeményedet ott, ahol szeretnéd:

Háznál történő csomagkézbesítés

Kényelmes és egyszerű csomagátvételi lehetőség, országos lefedettséggel. A kézbesítést kérheted lakcímedre, vagy akár a munkahelyedre is. A küldeményed kézbesítését munkanapokon 8-17 óra között legfeljebb kétszer kísérli meg a Posta, ezért kérlek olyan szállítási címet adjál meg, ahol a futár napközben megtalál.  Utánvétes vásárlás esetén fizethetsz készpénzzel vagy bankkártyával.

PostaPonton és Csomagautomatába történő kézbesítés

A Magyar Posta Országszerte 3000 átvételi ponton biztosítja a kényelmes és gondtalan csomagátvételt. A munkából hazamenet, későn este vagy korán reggel, hétvégén vagy a nap közepén, amikor és ahogy kényelmes neked.

51 Csomagautomata, 185 MOL PostaPont, 273 Coop Postapont és 2600 postai Postapont áll rendelkezésedre.

Miért érdemes Csomagautomatába rendelni:

 • A Csomagautomaták a nap 24 órájában országszerte hozzáférhetőek.
 • Az átvétel miatt nem kell kitérőt tenned, hiszen a Csomagautomaták többségét bevásárlóközpontoknál,  forgalmas helyeken találod, amerre egyébként is jársz.
 • Rendelésedet bármikor egyszerűen és gyorsan átveheted.
 • A csomag érkezéséről SMS-ben és e-mailben is  értesítenek, ezt követően küldeményedet 2 munkanapig tárolják az automatában. Csomagodat egyszerűen, az SMS-ben/e-mailben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheted ki az automatából. A határidő lejártát követően a csomagot beszállítják valamely közeli postára, amelyről újabb értesítést kapsz.
 • Az utánvétes vásárlás összegét kizárólag bankkártyával tudod rendezni, készpénzes fizetésre nincs lehetőség.

Miért érdemes PostaPontra rendelni:

 • A legtöbb MOL Postapont napi 24, a Coop Postapontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így munka előtt és után is elhozhatod a csomagodat.
 • Csomagodat 10 munkanapig őrzik az átvételi Postaponton, a küldemény érkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítenek.
 • Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, a kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes.
 • A PostaPontokon készpénzzel és szinte kivétel nélkül bankkártyával is fizethetsz utánvételes vásárlás esetében.
 • A postai csomagátvétel (Postán Maradó) kényelmes, biztonságos megoldás, amelyet az ország legkiterjedtebb hálózata lát el.

Szállítási idő:

Amennyiben a rendelésed 14 óráig leadod, abban az esetben vásárlástól számított következő munkanapon  át is veheted a csomagodat. Azonban kiemelt időszakokban előfordulhat 1-2 munkanapos . Az esetleges késve történt kézbesítésekért sajnos nem tudunk felelősséget vállalni.

Információk  a csomagok átvételével kapcsolatban:

A szállítást az MPL magas színvonalú futárszolgálata végzi. Megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel. Azonban  a legnagyobb gondosság mellett is előfordulhat a küldemény sérülése. Éppen ezért kérlek, hogy a csomagátvételnél a futár előtt ellenőrizd a küldemény sértetlenségét! Sérült küldemény esetén kérd a jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a futár jelenlétében hivatalosan,  jegyzőkönyvben rögzítésre került!

Utánvétellel csak abban az esetben rendeld meg a kívánt terméket, amennyiben a csomagot biztosan át is tudod venni. Sikertelen kézbesítés esetén a továbbiakban kizárólag előre utalással/bankkártyás fizetéssel vásárolhatsz webáruházunkból! Az át nem vett, visszaküldött csomagok oda és visszaszállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Üzletben történő vásárlásra nincs lehetőség, mivel kizárólag webáruházként üzemelünk.

 

Fizetési módok:

Bankkártya – Barion

Online bankkártyás fizetés. Bővebben a Barion rendszeréről  ITT  tájékozodhatsz.

Átutalás

Rendelésedet előre, átutalással  is kiegyenlítheted, továbbá lehetőséged van a bankszámlánkra történő közvetlen banki befizetésre is. A csomagodat csak az átutalt összeg számlánkon történő jóváírását követően tudjuk indítani.  Átutalásnál kérlek, hogy a közlemény rovatban minden esetben tüntesd fel a megrendelés sorszámát.

Utánvét

Utánvéttel történő vásárlás esetén a megrendelés ellenértékét, a csomag kézhezvételekor kell készpénzben vagy bankkártyával  kiegyenlíteni a futárnak vagy a választott PostaPonton.