Loading cart contents...
Kosár Pénztár
Részösszeg:

pandora karkötő

- 27%

Angyalszárny 390374CZ-90 PANDORA NYAKLÁNC

Pandora Nyaklánc
26.900 Ft Kedvezmény: 10.000 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart

BOLDOGSÁG 796087EN141 PANDORA ESSENCE

Pandora Essence
11.500 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart

Brandenburgi kapu 791081 PANDORA CHARM

Pandora Charm
17.900 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart
- 13%

ELISMERÉS 796082PCZ PANDORA ESSENCE

Pandora Essence
15.500 Ft Kedvezmény: 2.400 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart
- 24%

Körjáték 190881CZ PANDORA GYŰRŰ

Pandora Gyűrű
19.500 Ft 14.900 Ft Kedvezmény: 4.600 Ft
Adding to cart
- 6%

MÉLTÓSÁG 796052CZ PANDORA ESSENCE

Pandora Essence
49.900 Ft Kedvezmény: 3.000 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart
- 33%
Adding to cart

Openwork tengeri csillag, kagyló és szív 798950C00 PANDORA CHARM

Pandora Charm
12.900 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart
- 13%

OPTIMIZMUS 796440NRG PANDORA ESSENCE

Pandora Essence
15.500 Ft Kedvezmény: 2.400 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart
- 55%
Adding to cart
- 3%

Rose horgony függő 788940C01 PANDORA CHARM

Pandora Charm
16.900 Ft Kedvezmény: 600 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart
- 2%

STABILITÁS 796309CZ PANDORA ESSENCE

Pandora Essence
49.900 Ft Kedvezmény: 1.000 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart

Szabadság-szobor 791077 PANDORA CHARM

Pandora Charm
17.900 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart
- 13%

SZENVEDÉLY 796441SRU PANDORA ESSENCE

Pandora Essence
15.500 Ft Kedvezmény: 2.400 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart
Utolsó darab
- 11%

SZERETET 796064NOP PANDORA ESSENCE

Pandora Essence
49.900 Ft Kedvezmény: 6.000 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart
- 29%

Születésköves – Július 190854CAR PANDORA GYŰRŰ

Pandora Gyűrű
13.900 Ft 9.900 Ft Kedvezmény: 4.000 Ft
Adding to cart
- 13%

TÜRELEM 796298CZ PANDORA ESSENCE

Pandora Essence
15.500 Ft Kedvezmény: 2.400 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart

Hozzád melyik áll közelebb? Sportos vagy elegáns? A Pandora karkötők között megtalálhatod mindet, sőt: egyetlen darabbal többféle stílust is életre kelthetsz! Érdemes hát alaposan körülnézni köztük:)

A karkötőt a nők  vagy imádják vagy mellőzik. Pedig jó, ha minden pipereasztalon rejtőzik néhány igazán szép darab, amivel a megjelenésed sikkesebb és igazán nőies lehet. Sőt, azt is megmutatom, hogyan variáld őket úgy, hogy egy karkötővel több stílust is megidézhess!

A karkötőd mindig szem előtt van

A kezedet nem szoktad elrejteni, ugye? Éppen ezért megjelenésed fontos része, és nem mindegy mit viselsz rajta. Nőként különösen ügyelünk kezünk szépségére, legyen szó az ápolt körmökről, vagy a különleges ékszerekről. Egy tárgyaláson, vagy egy randevún igenis számít, hogy mivel emeled ki a karcsú csuklódat.

Válaszd a Pandora karkötőt, amivel kihangsúlyozhatod a nőiességed. Az alapdarabok önmagukban is szépek, a csillogó, lógó charmok pedig minden mozdulatra vidáman táncolnak majd a kezeden. Ha megtalálod a hozzád illő stílust, az önbizalmat ad neked az élet minden területén. Egy mosolygós, magabiztos nőnek pedig senki sem tud ellenállni!

Pandora karkötők – ilyen senki másnak nincs, csak neked!

Te hogyan szerezted be a legtöbb karkötőd? Valószínűleg vásároltál egyet egy különleges alkalomra, egyet csak úgy, mert illett a kiválasztott ruhához, egy másikat meg talán azért tetted a bevásárlókosárba, mert egyszerűen csak elbűvölt. Minden egyes új darabbal nőtt az ékszerpalettád, és vele együtt az önbizalmad is.

Kincsekből azonban sosem elég, nincs igazam? Legyen akármilyen nagy a készleted, valószínűleg soha nem fogod úgy érezni, hogy teljes. Kivéve, ha rátalálsz egy különleges, átalakítható karkötőre, ami mindennap más, mégis mindig bámulatos…
A Pandora karkötők eleganciájának és egyediségének nincsen párja. Szó szerint! Hiszen ezt a karkötőd mindig kedved szerint alakíthatod, így egészen biztosan nem jön veled szemben az utcán. A megannyi különleges charm gondoskodik róla, hogy mindig önmagad lehess, és megtaláld az aktuális öltözékedhez legjobban illő kiegészítőt –soha többet nem vágysz majd bizsukra, ha megismerkedsz a Pandora kincsek sokszínűségével és minőségével.

A karkötő nem csak kiegésztítő: üzenet is egyben

Talán neked is ismerős az a kihívás, hogy mutasd meg valamid és megmondom ki vagy. Ha részt vettél már ilyenben, akkor már tudhatod, hogy egészen érdekes dolgokat tudhatsz meg akár egy idegenről is, néhány személyes tárgy segítségével.

Az öltözködés a legjobb módja annak, hogy megmutasd a világnak ki is vagy, és milyen a Te stílusod. Nem véletlen, hogy néhány ruhadarabból, vagy kiegészítőből akár egy komplett személyiségjellemzést is adhatsz a viselőjéről, anélkül, hogy ismernéd őt. Éppen ezért mi, nők különösen ügyelünk arra, hogy mit és hogyan viselünk, hiszen senki se szeretné, ha negatív képet alkotnának róla. Ez az egyik magyarázat arra, hogy nem tudunk ellenállni egy új csizmának, vagy éppen egy gyönyörű karkötőnek, és minden összeállításhoz megvan a hozzá illő táskánk, ékszerünk, amiket kedvünkre varálhatunk.

Idővel azonban már a gardróbod sem bírja el a halmokban sorakozó bizsukat, és lehet, hogy rájössz: a felét nem is használod, sőt, arra sem emlékszel, hogy végül megvetted. A lelked mélyén te is tudod: igazából nincs is szükséged rájuk. És milyen igaz, hiszen bőven elég egyetlen egy gyönyörű Pandora karkötőt beszerezned, amit kedved és öltözéked szerint variálhatsz akárhányszor. Ha összeállítod a saját szettjeidet, már nem is akarod megtartani azt a sok bizsut!

A minőségi ékszer sokat elárul rólad

Egy szép ruhát is elronthat, ha a kiválasztott ékszerek nem illenek össze, vagy éppen túl sok van belőlük. A kevesebb néha több: a túl sok ékszer egész egyszerűen eltakar téged, mivel minden figyelem azokra irányul. Miért bújnál el néhány ízléstelen bizsu mögé, ha egyetlen szép darabbal tündökölhetsz is? A Pandora ékszerek kiváló minőségük mellett rendkívül ízlésesek, és teljes mértékben a saját kedvedre alakíthatod őket. Kitűnően illenek elegáns viselethez és a hétköznapokra egyaránt. Csupán egyetlen karkötő elég, hogy bebizonyítsa,  milyen kifinomult ízlésed van. Ez pedig nem marad elismerés nélkül!

A Pandora karkötő életre szóló emlék és ajándék

Emlékszel még a gyerekkorodból a különböző, saját készítésű barátság-karkötőkre, amiket boldogan ajándékoztatok egymásnak? Ezek a kis ereklyék segítettek legyőzni a térbeli és időbeli távolságokat, és újra megélni a közös emlékeket egy barátnőddel, vagy családtagoddal. Szinte minden gyerek csuklóján ott van egy fonott, vagy fűzött kiskarkötő, ami sosem hagyja őket egyedül.
Erre az érzésre felnőttként is szükséged van, de egy kézzel készített fonal karkötő nem éppen stílusos viselet. A Pandora karkötők viszont gyönyörűek, és a csillogó charmoknak köszönhetően ugyanúgy megannyi emlék őrzői lehetnek. Ennél ízlésesebb barátság-karkötőt biztosan nem találsz. A gyönyörű, apró díszekkel pedig akár több közös emléket is megőrizhettek az utókornak.

Ideális ajándék évfordulókra, születésnapokra, vagy bármilyen különleges alkalomra, amit szeretnél stílusosan megünnepelni. Később pedig újra meglepheted szeretted egy gyönyörű charm-mal, ami mindig emlékeztetni fogja őt arra, hogy milyen fontos neked! Aligha találni jobb ajándékot egy igazi Hölgynek, mint egy ízléses ékszert, amit úgy díszíthet, ahogy csak akar;)

A karkötő sosem megy ki a divatból. Hidd el, létezik örök darab, ami nem csak időtálló, de izgalmas és stílusos, ma, holnap és azután is! Éld meg nőiességed és őrizd meg élményeid a jövőnek a Pandora karkötővel és charmokkal. 

Olvass Tovább