Loading cart contents...
Kosár Pénztár
Részösszeg:

pandora fülbevaló

- 55%
Adding to cart
- 29%

Születésköves – Július 190854CAR PANDORA GYŰRŰ

Pandora Gyűrű
13.900 Ft 9.900 Ft Kedvezmény: 4.000 Ft
Adding to cart
- 24%

Körjáték 190881CZ PANDORA GYŰRŰ

Pandora Gyűrű
19.500 Ft 14.900 Ft Kedvezmény: 4.600 Ft
Adding to cart
- 27%

Angyalszárny 390374CZ-90 PANDORA NYAKLÁNC

Pandora Nyaklánc
26.900 Ft Kedvezmény: 10.000 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart
Utolsó darab
- 11%

SZERETET 796064NOP PANDORA ESSENCE

Pandora Essence
49.900 Ft Kedvezmény: 6.000 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart
- 2%

STABILITÁS 796309CZ PANDORA ESSENCE

Pandora Essence
49.900 Ft Kedvezmény: 1.000 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart

Szabadság-szobor 791077 PANDORA CHARM

Pandora Charm
17.900 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart
- 13%

OPTIMIZMUS 796440NRG PANDORA ESSENCE

Pandora Essence
15.500 Ft Kedvezmény: 2.400 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart

BOLDOGSÁG 796087EN141 PANDORA ESSENCE

Pandora Essence
11.500 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart
- 6%

MÉLTÓSÁG 796052CZ PANDORA ESSENCE

Pandora Essence
49.900 Ft Kedvezmény: 3.000 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart
- 13%

TÜRELEM 796298CZ PANDORA ESSENCE

Pandora Essence
15.500 Ft Kedvezmény: 2.400 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart
- 13%

SZENVEDÉLY 796441SRU PANDORA ESSENCE

Pandora Essence
15.500 Ft Kedvezmény: 2.400 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart
- 33%
Adding to cart
- 13%

ELISMERÉS 796082PCZ PANDORA ESSENCE

Pandora Essence
15.500 Ft Kedvezmény: 2.400 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart

Brandenburgi kapu 791081 PANDORA CHARM

Pandora Charm
17.900 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart

Openwork tengeri csillag, kagyló és szív 798950C00 PANDORA CHARM

Pandora Charm
12.900 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart
- 3%

Rose horgony függő 788940C01 PANDORA CHARM

Pandora Charm
16.900 Ft Kedvezmény: 600 Ft
Kívánságlistára
Adding to cart

Pandora fülbevalók

Egy szép Pandora fülbevaló akkor is feldobja a megjelenésedet, ha csak leugrasz a boltba és akkor is, ha életed legkülönlegesebb estéjére készülsz.

Ami a szádnak a rúzs, a szemednek a szempillaspirál és a körmeidnek a lakk, a testednek ez az ékszer. Egy olyan kiegészítő, amivel pillanatok alatt megváltoztathatod a megjelenésedet.
Amikor elindulsz otthonról valahova – bárhova – miből áll a készülődés? Kiválasztod a megfelelő ruhadarabokat, elkészíted a frizurádat, megkeresed a szettedhez legjobban illő cipőt, majd még néhány utolsó simítás a rúzsodon és el is készültél. Vagyis mégsem, egy fontos lépés ugyanis kimaradt: a kiegészítők kiválasztása. Bár elsőre nem tűnik olyan fontosnak, különösen, ha csak egy unalmas napra készülsz az irodában, mégis sokat számít, miket viselsz. Különösen igaz ez a fülbevalóra, amely szinte észrevétlenül varázsol egyedi megjelenést az arcodnak. Főleg akkor, ha a Pandora fülbevalók közül választasz magadnak egyet;)

Mitől olyan különlegesek a Pandora fülbevalók?

Ezeknek az ékszereknek az egyediségét az adja, hogy minden egyes Pandora fülbevaló csodálatosan kidolgozott a legapróbb részletekig, ezzel pedig finomságot és eleganciát kölcsönöz a viselőjének. Legyen az egy virág, egy szív vagy egy nagyobb köves variáció, biztos lehetsz abban, hogy mindenki rajta felejti majd a szemét.

Pandora fülbevaló: kincs a testnek és a léleknek

Fontos, hogy elsősorban nem másoknak öltözködsz és nem miattuk veszed fel az ékszereket – a saját hangulatodat alapozod meg ezzel. Brit tudósok megállapították, hogy ha gyönyörűnek érzed magad, akkor bizony az is leszel, mert a magabiztos kisugárzásod másokat is ámulatba ejt. Szíved joga tehát még a bevásárláshoz is talpig sminkben elindulni, és nyugodtan választhatsz hozzá egy különleges fülbevalót, hiszen ezek olyan apróságok, amelyek szebbé teszik a napodat, ezzel együtt pedig téged is.

Ha egyensúlyba kerül a test és a lélek, lehet éppen a legkomorabb hétfő reggel is, neked meg sem kottyan majd! Kisugárzásodat mások is észreveszik majd rajtad – ennél nagyobb bók pedig nem is kell egy nőnek.

Ha az apró fülbevalókat kedveled…

Ha az a típus vagy, aki nem szívesen hord nagyméretű fülbevalókat és azt szereted, ha észre sem veszed, hogy bármi van a füledben, akkor érdemes szétnézned az apró kis kincsek között. Méretükből adódóan nem zavarnak a mindennapokban, nem akadnak bele a pulóveredbe és nem húzzák egész nap a füledet, mégis olyan pluszt adnak a megjelenésedhez, ami semmi mással nem érhető el.
A legtöbb ember meg sem tudja mondani, mi más rajtad, csak megdicsérik, milyen csinos vagy:)

Ha a nagy fülbevalókra esküszöl…

Ha igazi fülbevaló-mániás vagy és úgy gondolod, minél nagyobb és feltűnőbb, annál jobb, akkor nem kérdés, hogy a választék melyik részében érdemes szétnézned. Egy ilyen ékszerrel feldobhatsz egy hétköznapi farmer-póló kombót, vagy különlegessé varázsolhatsz egy kisestélyit is. A lényeg, hogy tudd viselni!

Ha hosszú hajad van, álmodhatsz különböző feltűzött frizurákat is magadnak a feltűnő Pandora fülbevalók mellé, így minden nap meglepetést okozhatsz kollégáidnak, barátaidnak, kedvesednek. Azon a nőn, aki képes nap nap után megújulni, mindenkinek megakad a szeme!

Szerezd be az alap Pandora fülbevalókat!

Ahogy a kisfekete ruha, a farmer és a magassarkú nem hiányozhat egy nő gardróbjából, úgy a fülbevalók között is léteznek olyan alapdarabok, amelyeknek mindenképpen helye van a gyűjteményedben. Sőt, a készülődés egyik fénypontja lehet a megfelelő ékszer kiválasztása, mikor már szépen felöltöztél, valamint elkészült a hajad és a sminked is.

  • A palettádon mindenképpen kell, hogy legyen egy nagyobb méretű aduász, amely tökéletesen illik minden estélyi ruhához és megjelenhetsz vele a különböző eseményeken. Ha ebből van arany, ezüst és színes verzió az sosem baj, hiszen így könnyebben választasz hozzá illő nyakláncot, karperecet és gyűrűt is.
  • Kell, hogy legyen kisebb méretű darab is az ékszeres dobozodban, amelyből szintén érdemes többféle stílusút beszerezni. Bár elsőre úgy tűnhet, elveszik a hajad takarásában, azonban ez egyáltalán nem igaz. Ott tündököl majd a füledben, nagyon is jól látható helyen!
  • Ha eddig nem szívesen hordtál fülbevalót, akkor az első és legfontosabb lépés, hogy válassz egy kisebbet a kínálatból. Nagyon hamar bele fogsz szeretni az érzésbe, hogy ott csillog a tekinteted mellett, és hamar azon kapod magad, hogy újakat és újakat rendelsz;)

A fülbevalót is tudni kell viselni!

Egy szép fülbevaló az arcodra vonzza az emberek tekintetét. Éppen ezért fontos odafigyelni arra, hogy mindig rendben legyen a bőröd és a hajad. Természetesen szó sincs arról, hogy minden hajszáladnak tökéletesen kell állnia és mindig makulátlannak kell lennie az arcbőrödnek, hiszen sajnos a mesebeli hercegnőkkel ellentétben minket sem madarak öltöztetnek reggelente. Fontos azonban, hogy ha éppen egy „bad hair day” elé nézel és egyszerűen felgombócozod a fejed tetejére a hajadat, amit már tegnap meg kellett volna mosnod, akkor lehetőleg ne egy nagy méretű, köves fülbevalót válassz mellé, hanem inkább kisebb, szolidabb darabot.

A Pandora fülbevaló tökéletes ajándék családtagok vagy a legjobb barátnőd számára

Te is mindig bajban vagy, ha az anyósodat, távolabbi rokonokat, vagy épp a kolléganődet kell megajándékozni? Vagy épp a legjobb barátnődnek szeretnél valami igazán különlegeset adni?

Egy Pandora fülbevaló nem csak különleges, de örök életű ajándék is, amiről garantáltan mindig te jutsz majd eszébe az ünnepeltnek. Remek választás évfordulókra, születésnapra, de akár meglepheted vele csak úgy is, mert láttad, hogy ez épp hiányzott a készletéből;)

Olvass Tovább